Groot Nieuws Uit Etten Leur

Vanuit Etten Leur hebben we weer goed nieuws te delen. Er gebeurt namelijk altijd wel iets interessants in ons gemeenschap en we houden je graag op de hoogte. Hieronder vind je het laatste nieuws:

Werken aan een groener Etten Leur

De gemeente is bezig met het vergroenen van Etten Leur. Zo zijn er nieuwe bomen geplant, zijn er meer groene parkjes aangelegd en zijn er plannen voor meer groene daken. Samen met burgers en bedrijven werken we aan een duurzame en groene toekomst.

Groot Nieuws Uit Etten Leur

Subsidie voor verduurzaming woningen

Heb je plannen om je huis te verduurzamen, maar vind je het te duur? Dan hebben we goed nieuws! De gemeente Etten Leur heeft namelijk een subsidie beschikbaar gesteld voor woningeigenaren die hun huis willen verduurzamen. Zo kun je bijvoorbeeld zonnepanelen aanschaffen of je huis beter isoleren.

Feest in Etten Leur

Op 27 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse braderie in Etten Leur. Het centrum van de stad zal gevuld zijn met kraampjes, straattheater en leuke activiteiten voor jong en oud. Het belooft weer een groot feest te worden.

Groot Nieuws Uit Etten Leur

Nieuwe sportvereniging in Etten Leur

Er is een nieuwe sportvereniging gestart in Etten Leur: Etten Leur United. Deze vereniging biedt verschillende sporten aan voor jong en oud, waaronder voetbal en fitness. De eerste trainingen zijn al geweest en het enthousiasme is groot.

Minder afval op straat

De gemeente Etten Leur heeft de afgelopen jaren ingezet op het verminderen van zwerfafval op straat. Dit lijkt zijn vruchten af te werpen, want steeds minder afval wordt op straat gegooid. Samen met bewoners, scholen en bedrijven werken we hard aan een schone stad.

Groot Nieuws Uit Etten Leur

Dit was het laatste nieuws uit Etten Leur. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in onze gemeenschap door regelmatig onze website te bezoeken.



Groot Nieuws Uit Etten Leur



Previous Post Next Post

Contact Form