Lee Towers: Mijn Feyenoord Lyrics Uit Het Hart Gegoten

Lee Towers heeft onlangs zijn liefde voor Feyenoord bezongen in zijn nieuwste single genaamd 'Mijn Feyenoord'. De Rotterdamse zanger heeft het nummer zelf geschreven en het is uit zijn hart gegoten.

Lee Towers: Mijn Feyenoord Lyrics Uit Het Hart Gegoten

Een ode aan Feyenoord

Voor Lee Towers is Feyenoord meer dan alleen een voetbalclub. Het is een club die staat voor verbroedering en saamhorigheid. De zanger is dan ook al zijn hele leven fan van de club. Als kind bezocht hij al de wedstrijden van Feyenoord en nu, op 74-jarige leeftijd, is zijn liefde voor de club nog steeds even groot.

'Mijn Feyenoord' is een ode aan de club en aan alle supporters. In het nummer bezingt Towers zijn liefde voor de club en beschrijft hij wat Feyenoord zo bijzonder maakt. Het is een nummer dat uit het hart is gegoten en dat is te horen. De muziek, de tekst en de stem van de zanger passen perfect bij elkaar en maken dit tot een nummer dat je raakt.

Reacties van fans

De fans van Feyenoord zijn inmiddels bekend met het nummer van Lee Towers en zijn razend enthousiast. Het is voor velen een nummer dat recht uit het hart komt en dat veel emoties losmaakt. Op social media regent het dan ook positieve reacties. Fans zijn dankbaar dat Lee Towers zijn liefde voor de club zo mooi en oprecht heeft weten te verwoorden in een nummer.

Een nieuwe klassieker

'Mijn Feyenoord' is zonder twijfel een nummer dat de komende jaren nog vaak te horen zal zijn in en om De Kuip. Het is een nummer dat uit het hart is gegoten en dat perfect past bij de club en haar supporters. Lee Towers heeft met dit nummer een nieuwe klassieker geschreven en bewijst nogmaals dat hij een van de grootste artiesten van Nederland is.

Benieuwd naar 'Mijn Feyenoord'? Beluister het nummer dan snel op Spotify of bekijk de videoclip op YouTube!



Lee Towers: Mijn Feyenoord Lyrics Uit Het Hart Gegoten



Previous Post Next Post

Contact Form